Nebuni

Știți bancul acela, ca la nebuni – doi încarcă, doi descarcă. E vorba de spitalul psiho din Craiova, cel de la care au luat modelul ăia de la ATI Sibiu privind legatul de pat și îndopatul cu somnifere al pacienților.

Așadar, la psiho, o pacientă a dat foc unei saltele. Mare tarapana, vitejii pompieri în acțiune, deși, mai toți știu că saltelele nu prea ard, dar scot fum. Asta s-a și întâmplat. N-am idee cum au aflat mândrii pompieri, poate 112, poate de la Tv (s-or fi uitând și ei seara de plictis). Cert este că două mașini n-au nimerit spitalul – bine că nu i-au înecat pe ăia unde s-au dus. Că, dacă erau jăndari, sigur spărgeau toate ușile pe unde treceau. Însă, întâmplarea a făcut ca trei medici psiho să sară de la etaj speriați, rupându-și câteva picioare, tocmai din cauză că n-au fost legați de paturi. Acum vor intra în malaxorul sistemului medical, să-i simtă gustul.

Mi-aduc aminte de cutremurul de la sfârșitul lui mai ’90 care cred că a avut o singură victimă în Bucale, fostul meu secretar de partid, care a sărit pe geam, demonstrându-și bravura.

Rămâne doar întrebarea câți nebuni are spitalul din Craiova, se pune și personalul? Dar pompierii?

Foto: bitpress.ro.

Un comentariu la „Nebuni

Lasă un comentariu