Soarta Bulibașei

V-am mai scris despre soarta ingrată a șefilor psd. De fapt, cei de-acu sunt norocoși. Ăia de pe la începuturi au sfârșit mult mai rău. Chiar lupta pentru putere de la sfârșitul anilor ’40 s-a lăsat cu descăpățânări. Apoi, Dej, ceașcă, … Acu, doar normala marginalizare, eventual oleacă de răcorire. Sărac n-a ajuns niciunul și nici cinstit. Au rămas cu toate bordeiele, cu sinecuri bine plătite.

Bulibașa I a fost marginalizat destul de târziu, s-a jucat dea onorificul, sper să-l împăieze.

Bulibașa II și-a dovedit talentele cabotine, a scris niște cărți de mare valoare și a scăpat ieftin pentru ingratitudinea arătată mătuși-sii Tamara.

Bulibașa III vă scăpa mult mai ușor. După cum am anticipat, zilele lui sunt numărate, sorocul fiind parlamentarele. Ar fi trebuit să i se spună Bulibașă de Sacrificiu.

Întrebarea este doar al câtelea președinte o să tragă apa. Eu cred că vor mai urma doar doi-trei.

Mai mult va dura până vor fi curățate urmele infestărilor psd de prin alte partide, incluzând beizadelele. Dacă ar fi să respectăm regulile dosarului, ar trebui scărpinați până pe la străbunici. Altfel, vor avea soarta PNȚ – a nu se uita asta.

În rest asist revoltat, ca și dumneavoastră, la împărțirea de pomeni electorale sub forma diferitelor vouchere. Nu știu dacă ar fi legal, dar nu m-ar deranja prea tare să fie din banii psd. Așa ele sunt, de fapt, un furt. Dar, la cât furară ei, …

Și mă cuprinde o tristețe iremediabilă. Ce om milos, n-aș fi crezut.

Lasă un comentariu