Se-xo-logia salvează România

Se-xo-logia salvează România. Se-xo-logia salvează România. Se-xo-logia salvează România.

Cred că am demonstrat că jan-dar-meria sigur nu o face.

După încercările de sex anal și sex oral, politicienii noștri s-au hotărât să se dedice plenar sexului. În consecință, au analizat la sânge o lege a sexului. Dar atenție! Nu e vorba de legalizarea prostituției practicată atât la colț de stradă cât și în parlament. E vorba de ceva mai juvenil. Nu, sper că n-au devenit pedofili, deși n-ar fi total exclus.

După cum s-a exprimat un parlamentar (parcă USR), dezbaterea a urmărit predarea sexologiei la clasă sau la WC. Dominați de frica de homosexuali, parlamentarii au optat pentru WC. Nici prin cap nu le-a trecut să dea acces moca elevilor la felinarul roșu, în ciuda culorii emblematice pentru majoritatea parlamentară. Aș propune să se renunțe la trandafiri, să se adopte felinarul – mult mai sugestiv, atractiv și mai aproape de adevăr.

Încă nu cunoaștem impactul recluziunii asupra natalității. Dacă a fost pozitiv, aș propune să mai punem de o stare de urgență. Și, n-ar fi chiar exclus, având în vedere vânzoleala de Rusalii, vom afla pe 20 iunie.

Dar de la ce ne-ar putea salva sexologia? V-aduceți aminte de anii ’90, în special de anul 1990? Acela de după revoluție. Unii susțin că „Singura soluție – înc-o revoluție” și s-ar putea să aibă dreptate. Dar nu asta vroiam să rememorați. Mă gândeam la inflație. Salariile creșteau, prețurile mai abitir.

Dacă nu-ți cheltuiai banii imediat, riscai să nu mai ai ce să cumperi. Nu ajunsesem la stadiul Venezuelei din anii aceștia, dar n-am fost departe. Vroiai un televizor, băteai câteva magazine, când te întorceai la cel mai avantajos, îl găseai cu 20% mai scump, în numai câteva ore.

Mult mai puțin vizibil, fenomenul s-a manifestat și între 2016-2019 ca urmare a creșterii cheltuielilor salariale bugetare de 2,5 ori. Inflația este susținută și de dezechilibrul balantei bugetare și al balantei de plăți externe. Nu stăm bine la nici unul din capitole. Importăm mai mult decât exportăm. Nici papa nu suntem în stare a produce local. Deficitul bugetar al acestei perioade – greaua moștenire, s-a cam dublat probabil cu pandemia. Adică, e groasă.

Licitația majorității parlamentare nereprezentativă pentru nimeni, continuă iresponsabil. Desigur, nu gândirea îi caracterizează. Este motivul pentru care ar fi fost bune anticipatele și pentru care vor întârzia cât mai mult alegerile. Un guvern cu majoritate parlamentară are puterea unor măsuri drastice, dar sănătoase.

Personal, nu mă interesează câți bani primesc la pensie, ci cât pot cumpăra cu ei.

Foto: infoturism.ro

2 comentarii la „Se-xo-logia salvează România

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: DNA-ul | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu