Anti-vaccin

De la EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) a venit un comunicat oficial privind insuficientele date oferite pentru aprobarea vaccinului Sputnik. În comunicat se face chiar o referire la ruleta rusească. Chiar și scepticii UE trebuie să recunoască împărțirea frățească a dozelor de vaccin. Mă gândeam, ce ne-am fi făcut dacă rămâneam în sfera Rusiei. Pe de altă parte, Ursula von der Leyen a comunicat că UE nu are mijloacele necesare contracarării deșănțatei propagande estice, adică n-are postacii. M-am gândit să vorbesc la psd, dar mi-am dat seama că sunt deja concesionați Rusiei. În sfârșit, propaganda anti-vaccinare de origine rusească este extrem de activă în ultimele săptămâni, mereu aflăm noi motive, care mai de care mai aberante, anti-vaccinare. Principalul atacat este Pfizer, lesne de înțeles de ce. Ultima găselniță, noi poporul traco-geto-dac altoit de romani suntem niște sclavi (din nou) și ăștia experimentează vaccinul pe noi. A rămas neclar cu experimentul pe Poporul Ales.

În alt plan, s-au înființat noi asociații pentru apărarea drepturilor omului (pe care lovele?). psd, dar în primul rând M-me Șoșo este purtătorul de stindard, ne apără libertățile – cred că le-ar plăcea să fim mai puțini. O grămadă de proști își ard măștile urmând îndemnurile moscovite. Dar psd s-a întărit prin revenirea la matcă a primarelui Negoiță, acela cu scandalul fetițelor. Doar că M-me Firea, nu a uitat că a fost bălăcărită în campanie. Vom mai vedea. Presupun că și organizația din satul meu exclusă din psd pentru corupție, rămasă fără de partid după falimentul ProRo (care le-a înghițit niște milioane bune de euroi) va reveni la matcă, având afaceri strânse cu Negoiță.

Între timp, s-a publicat Lista lui Voiculescu – nici o legătură cu cea Neagră. Iată că suspiciunile mele exprimate recent s-au confirmat cu documente, ba chiar situația este mult mai neagră decât am intuit-o eu. Drept pedeapsă, s-a restricționat accesul lui V.V. și oamenilor lui la asemenea informații.

Încerc și un pronostic cu legea vaccinării, doar cu referire la COVID. Cred că vaccinul va rămâne benevol, dar antreprenori, cârciumari, organizatori de excursii, fabrici și uzine, vor putea impune individual vaccinări pentru protecția clienților și afacerilor lor. Și, mi se pare corect. Oamenii nu trebuie să uite că vaccinarea în masă i-a ferit de multe boli cumplite care-i secerau în prima jumătate a secolului trecut.

Concluzionând, Șoșo și poporul rus, libertate ne-a adus.

Lasă un comentariu