Conversație sputnicistă

V-am mai mărturisit că urmăresc sputnik. De cele mai multe ori, mă limitez la situri care-l distribuie, presupunând că ar fi extras crema, scutindu-mă pe mine. În sfârșit, citesc, mă amuz, interpretez și atât. Totuși, m-am decis să comentez. Este vorba de o pagină (articol zic ei) a marelui editorialist al sputnik Dragoș Dumitriu. Despre acesta știu mult mai multe, dar nu merită rândurile mele. Menționez doar că, pe lângă solda Moscovei, primește și o specială de la statul român, ca fost parlamentar PRM (câteva salarii medii pe economie). Cum din ăștia de la PRM mai găsiți și prin vârful psd, vă puteți face o bună impresie despre cei cărora nu le mai încape patriotismul în piepți.

 Florin 4 decembrie 2020 la 7:56

Desigur sputnik distribuit cu mult patriotism. „Dictatura lui Ceaușescu a fost una pentru țară și popor, în care conducătorul a muncit ceas de ceas pentru țară” – oare? ceașcă a împușcat țăranii de la Vadu Roșca pentru că refuzau colectiva. Au murit 9 țărani sub comanda lui directă, ofițer secu. Dacă ne-a mers atât de bine, de ce eram atât de urmă? Și nu mă refer la vest. Eram în urma Cehoslovaciei, a RDG, a Ungariei, a Poloniei. Toate erau cu un nivel de trai mai ridicat și economii mult mai puternice. Dar vestul? Germania, Olanda, o parte a Italiei au avut distrugeri foarte mari. De ce aceste țări erau foarte dezvoltate, iar noi subdezvoltați deși, la noi nu fuseseră distrugeri atât de mari? Dictatură pentru popor?!!!
Ce dreacu, tot răspândiți prostiile astea sputnik?

  • sputnik 5 decembrie 2020 la 10:10 am

FLORIN ,SA-TI CERI SCUZE PENTRU PROSTIILE PE CARE LE DEBITEZI PE ALTE SITE-.PUNE MANA PE CARTE SI STUDIAZA PLANUL MARSHALL,SI TRATATUL DINTRE URSS SI USA ,CAND AU IMPARTIT SDRELE DE INFLUENTA POLITICA ALE EUROPEI. ASA CA…DUMNEZEU SA TE IERTE!”CIUMA ROSIE ESTE DE TIP NAZIST A LUI GOEBBLES PROPAGANDISTUL LUI ADOLF HITLER!DECI ESTI NAZIST COMUNISTULE!

  • Florin 5 decembrie 2020 la 10:16 am

Nu faci decât să-mi dai dreptate. Rusia și Zdrențele instalate de ea ne-au determinat înapoierea. Mă bucur să fim de acord.

  • sputnik 5 decembrie 2020 la 10:39 am

KLAUSS ADOLDF JOHANNIS SI RENATO USARAII,TOT NAZIST EST!

  • Florin 5 decembrie 2020 la 10:49 am

😁😁😁 Dar știi că v-o tragem! 😁😁😁

  • sputnik 5 decembrie 2020 la 11:18 am

VI-O TRAGE WERNER SI USERISTILOR SI PSEUDO-LIBERALILOR SI SOCIAL-DEMOCRATILOR.MAINE ULTIMA ZI DE LIBERTATE .VA ASTEAPTA DICTATURA NEOMARXISTA DE TIP NAZISTO-GLOBALIST 🙂 🙂

  • Florin 5 decembrie 2020 la 11:37 am

De, să distribui sputnik e una. Dar atunci când mai și crezi, e cu totul alt nivel.😁

N-a răspuns pentru că i se terminase programul. I-l cunosc pentru că reproduce sputnik mereu la aceleași ore. V-am oferit dialogul nu numai pentru amuzament, ci așa, moca, de Moș Nicolae.🙂

Un comentariu la „Conversație sputnicistă

Lasă un comentariu