Kurtos Ciolac

Încep cu polonium tea, vestita delicatesă rusească. De ce ne interesează, doar oricare țar nu va uita visurile expansioniste ale imperialismului rusesc. Expresia cu imperialismul le aparține. Fiindcă, unul care ajunge să se creadă Dumnezeu sau măcar Superman, nu mai are nici o limită. Ceea ce ne interesează sunt limitele.

Revenind pe meleagurile strămoșești, Ciolacu a ajuns bulibașă șef en titre. Cum se face asta, este un mister pentru mine – care-s negocierile, ce se negociază, probabil cei mulți nu vor ști niciodată. De ce este important pentru noi toți, chiar și pentru anti-pesediști? Pentru că, oricum l-ați califica, de hoți, de proști (ca Firea), este cel mai mare partid, al celor mai bogați oameni care cerșesc voturile celor mai săraci și mai needucați (V. Dâncu). Asta înseamnă că bulibașa psd poate ajunge prim-ministru, desigur dacă-i dăm voie și după Iohannis care a primit câteva milioane de voturi promițând că nu va mai numi un pesedist (citiți pesedist cu pronunția printre dinți a Președintelui).

Ciolacu n-a avut competitor. Chiparos, cel cu buze veșnic umede și gagici destul de șterse, dar mai ales cel foarte probabil neplătitor de impozite, e doar o umbră, insuficient de lipită de dracnea. Apoi, toți își amintesc cum o curta pe Vasilica, pe care ulterior a scuipat-o. Cei care ar fi putut fi competitori serioși, l-au susținut pe Ciolacu, stânjenit în costumul cel nou, dar nu prea grozav croit. Toți s-au lepădat de trecut, au uitat propriile strigări la mitingurile lui dracnea, adică și-ar vinde și mamele dacă ar fi cazul.

Ilici, Bombonel, Ciolacu – diferențe? E atât de tolerant poporul român? Primul, ne-a făcut cât de mult rău a putut, ne-a dus mulți ani înapoi, a strivit imaginea eroică pe care o cuceriseră românii. Despre al doilea, toată lumea a crezut că a fost o culme a învârtelilor, era avid după control. Dar dracnea s-a dovedit mult mai corupt, mai nociv. Ciolacu? Vom vedea. Opinia mea este că l-au lăsat pentru a-l arunca după previzibilul insucces electoral. Atunci vor sări salvatorii. Ăsta cred că a fost consensul.

În rest, ne-a amenințat cu marii specialiști care ne vor scoate din rahat. Cunoaștem și specialiștii și rahatul. Vasilica a deschis și ea pliscul, temându-se de uitarea care a acoperit-o deja. Precum frica de întuneric. Doar DNA i-ar putea face acest serviciu.

În închiere, aveți grijă când cumpărați ceai. Aveți grijă și la mantia roșie Superman. Și, nu uitați, râul psd-ului este binele nostru.

polo

Foto: hindustantimes.com, facebook.com.

Lasă un comentariu