Nu vă fie frică, Ciuma Roșie pică

Ei vor să vă convingă că totul ar fi zadarnic. NU ESTE. De asta fac ei acest efort. De asta au fugit atât de alegeri, de dumneavoastră. De asta au sabotat anticipatele. De asta au amânat cât au putut. De asta s-au opus măsurilor antiepidemice. Fiindcă VOTUL NU ESTE ZADARNIC. Le-ați arătat anul trecut, arătați-le și anul ăsta.

Ciuma Roșie nu este numai psd, mai există psd-independent, București 2020, ProRomânia, Forța Națională, PPUSL, poate și altele locale care umblă cu cioara vopsită – toate sunt doar psd.

Cred că acum patru ani, se crease un serviciu de evidența populației de urgență, vis-a-vis de primărie. La intrare, o coadă lungă cu niște tuciurii amărâți. Cine știe de pe unde fuseseră culeși și cu ce fuseseră momiți sau cumpărați. Mult peste suta de persoane. O doamnă făcea ordine (nu atât de bine ca IMGB) și-i bifa pe o listă. Era chiar fata primarului. Unde le-a făcut domiciliul, ați aflat dintr-o pagină anterioară (Pedigree-ul) – la prea prețioasa tăietoare de unghii, că doar nu degeaba a cules-o din mahalaua unde stătea. Probabil, din banii de chirie și-a luat mașina bengoasă.

Fiți siguri că la fel stau lucrurile și prin localitatea dumneavoastră de domițiliu. În condițiile absenteismului de atunci, acești oameni au făcut diferența, au decis cei patru ani care au trecut.

Puteți asculta bârfele murdare pe care Ciuma Roșie le lansează pentru oponenți. Sunt scoase din pălărie, pe ultima sută, nimeni nu le poate verifica, nu pot fi contracarate. Și acum sunt cozi la evidența populației, se dau șpăgi, se dau cadouri, se face vreo lucrare în grabă, se asfaltează, vi se dau măști, …

Acum, dacă vreți ca aceiași amărâți să nu decidă în locul dumneavoastră, mergeți la vot.

Foto: descopera.ro, facebook.com.

Lasă un comentariu