Fake

Mă uitam la tv, la un talk cu politicieni despre vaccinare. Un senator peeseedee, fost ministru al justiției, o tot trăgea cu lipsa antiviralelor specifice COVID din farmacii. Au intervenit în direct vreo trei doctori care au declarat că nu există un antiviral specific COVID aprobat în prezent, că sunt ceva în discuții, chiar teste. Au mai spus că exemplele date în emisiune au rezultate incerte în COVID, că testele nu sunt serioase, că efectele lor secundare sunt grave. Totuși, senatorul nostru, surd și orb, o ținea înainte cu cele două medicamente neaprobate de UE, practic îndemnând poporul să le ia. Va să zică, cele două nu sunt aprobate, se cunosc efecte secundare grave, oricum se iau doar dacă cineva s-a îmbolnăvit, nu preventiv. Singurul medicament preventiv este vaccinul. Dar omul nostru, care vrea binele poporului, dă-i și dă-i. Sigur, precum Șoșo, nici peeseedee nu îndeamnă la ne-vaccinare.

Se mai face vorbire și despre modul de procurare a acestor medicamente – în piețe, pe tarabe. Cât de idiot poate fi careva să-și riște sănătatea astfel? Din păcate nici pentru idioțenie nu s-au făcut medicamente.

Până aici, nimic deosebit, totul normal. Numai că, la un moment dat, senatorul nostru peeseedee, oricum, SENATOR AL ROMÂNIEI, face următoarea afirmație (se pare că medicamentele vin prin est, prin contrabandă):

Ziua în amiaza mare, avioane ucrainiene, rusești, moldovene, nu se știe, trec frontiera de nord și est pe cerul geto-dac purtând contrabanda.

Este o afirmație extrem de gravă și iresponsabilă, defăimătoare pentru țara noastră, pentru frontiera estică a NATO, ultima frontieră, the last frontier cum este scris cu mândrie pe numerele auto din AK.

Știu că bravul senator nu este responsabil, dar vă asigur eu că este o minciună răutăcioasă și idioată. Nu mă întrebați de unde știu fiindcă ar trebui să fiu împușcat dacă vă spun, dar nicio pasăre nu trece fără voie pe acolo.

Foto: etsy.com.

Lasă un comentariu