Sexul oral

Tari românașii ăștia, dom-le. În timp ce alții fac copiii prin metode artificiale, ai noștri rezolvă și politica prin sex. Așa că, după Sexul anal urmează normal cel oral – asta dacă vrem a face politică adevărată, și vrem.

Mărturisesc că și pe mine m-a deranjat nițel, la început, trivialitatea numărului de înmatriculare suedez. Apoi, mi-am dat seama că, de fapt a deschis un zăgaz. Exprima ceea ce majoritatea românilor își doreau, conștient sau inconștient. Ce mesaje subliminale, ce ocolișuri, ce atâtea menajamente – direct dom-le.

Într-o societate în care vulgaritatea deschisă este la casa ei în parlament, unele lucruri trebuie spuse pe șleau. Da, dar pe unii tovarși din parlament i-a vexat. Credeau că este doar un apanaj al lor. Ceea ce i-a deranjat cel mai tare însă, sunt sigur că a fost priza mesajului, modul în care a fost receptat de mase.

Ei, tovarșii vexați din parlament s-au gândit vreo două săptămâni ce-i de făcut, li se luase pâinea de la gură. În cele din urmă, au comis-o, au făcut exact ceea ce nu trebuiau să facă dacă ar fi avut cap și pe umeri.

Și cum nu era de ajuns că au compromis deja jandarmeria, au compromis clar și poliția. Acum nu cred că mai există careva, PSD-ist sau nu, căruia să nu-i fie clar că poliția comite ilegalități la ordin politic. Poliția a simțit nevoia unei conferințe de presă, ceea ce nu i s-a întâmplat în cazul pedofilului cocoloșit ani de zile în sânul ei. Personajul principal către care erau centrate microfoanele este comisar-șef Marian Badea, director adjunct al politiei rutiere. Cel mai tare era însă comisarul-șef  Andrei Ghiță, directorul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională (INTERPOL, EUROPOL, Schengen/SIRENE). Realizați enormitatea? Câți infractori adevărați hălăduiesc ani și uneori nu sunt prinși niciodată? Nu mai vorbesc de faptul că mecla șefului de la rutieră spune totul despre acesta – are o mare ștampilă vizibilă pe frunte.

M-a impresionat plăcut eroul adevărat al poveștii. Un tânăr calm, liniștit. Îi doresc ca totul să se termine cu bine pentru el fiindcă merită asta. Sunt sigur că opinia publică va face o presiune uriașă în acest scop.

M-a impresionat și D-na Vasii, avocatul lui Cioacă și chiar al lui Dragnea. D-na respectivă a demonstrat că orice inculpat merită cea mai bună apărare și nu neapărat suma plătită avocatului. D-na avocat a mai arătat că și dânsa poate fi deranjată de o nedreptate.

Acestea fiind zise, să trecem la politica adevărată:

muiepsd

10 comentarii la „Sexul oral

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Trei milițieni | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Audiențe | Născut pe lista neagră

  4. Pingback: Cum v-am mai declarat, PSD nu mai e ce-a fost | Născut pe lista neagră

  5. Pingback: Teatrul absurdului | Născut pe lista neagră

  6. Pingback: Automatizarea | Născut pe lista neagră

    • Presupun că l-ați văzut la Tv, prin clip-uri și poze. Tânăr, calm (chiar în momentele de stres și presiune), simplu, fără pretenții nemeritate, fără nici o aroganță. A dat un răspuns clar, pe față. E un om care nu se va mai întoarce în România, se va stabilii dincolo. Totuși, n-a stat deoparte. Sunt sigur că e dintre cei care votează cu regularitate.

      Apreciat de 1 persoană

  7. Pingback: Subliminal | Născut pe lista neagră

  8. Pingback: Se-xo-logia salvează România | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu