Campanii

Suntem în perioada campaniilor. Încep cu cea mai importanta dar inexistentă, de vaccinare. Prea puțini vaccinați în România, prea multă relaxare, prea puține măsuri antiepidemice, prea mare forța propagandei anti-vaccinare. Este suficient să spună un nimeni o prostie ca aceea cu chip-ul și este considerată dovadă științifică. Astfel, ziarul sufrageriei publică părerea doctă a unui prof. univ., fost consilier al lui Orban. Ăsta, comentează pe o rețea de socializare niște statistici din Marea Britanie a căror veridicitate nu o poate verifica nimeni, conform cărora, după cinci luni de la vaccinare, n-ar mai exista anticorpi. Eu am cu totul altă informație, de la o persoană apropiată, medic vaccinat la sfârșitul lui ianuarie, care și-a evaluat lunar anticorpii. De sase luni, nivelul ridicat al acestora s-a menținut aproape constant. Dar să vedem ce-i cu dom’ profesor. Știți că au răsărit o grămadă de fabrici de diplome. Ele au nevoie de profesori, unul din ei este Bombo. P-acolo este și ăsta, de altfel, economist. De ce îl luase Orban, este altă chestiune. Presupun că dom’ profesor și-a trecut articolul în cv, este prețios. Nu este singurul din cor, sunt o grămadă.

Alte campanii sunt cele de alegeri din arcul guvernamental. Doar cea din PNL este virulentă. Astfel a reieșit greșeala de acu 20 de ani a lui Cîțu. Ce s-au mai bucurat unii. Până și Bombo i-a dedicat o pagină veselă, probabil că vrea să-și împărtășească experiența. Legea americană este diferită de cea de la noi, și de la un stat la altul. Oricum, Florin Vasile a făcut două zile de pârnaie. Se încearcă forțarea demisiei deși, dacă acesta ar demisiona, psd n-ar trece la butoane. De altfel, cel propus butonar șef de către psd are un dosar prea curat pe stil vechi. Pe stil nou, aș spune că are un ADN noroios de torționar estic. Acest ADN m-ar deranja mult mai mult decât amenda și cele două zile de arest. Personal, m-au amendat și pe mine pe la antipozi și am încercat fără succes să nu plătesc. Mi-au tras-o și în Norvegia. În AK am scăpat. Ce atât scandal?

Îl preferam pe Orban – mai diplomat, bun negociator, mai cu ouă, deși a pierdut alegerile. Oricum, niciunul dintre ei nu este prezidențiabil, n-are ștaif, n-are meclă. Dar, după porcăria asta, …

Mai arunc o privire și fratelui de la răsărit care l-a arestat pentru înaltă trădare pe șeful hipersonicelor (raketa) care, prins de vârtejul științei, a ținut conferințe. Pentru echilibru, a apărut și o filmare cu băiatul lui Biden confesându-se unei prostituate. Ca să vezi când l-a apucat limbarița.

Aș scrie că ne găsim într-un echilibru perfect.

Foto: svo.ro.

Lasă un comentariu