Teoria conspirației

Tocmai ați fost martori la cât rău poate face o teorie a conspirației. Probabil, mulți s-au gândit la minerii care au invadat Bucureștiul în mai multe rânduri, l-ați revăzut pe Ilici chemând-i sau mulțumindu-le. Deși sunt multe asemănări, sunt foarte multe deosebiri.

De fapt avem a face cu un caracter foarte puternic, care n-a cedat niciodată în viața lui și nu e dispus să o facă în continuare. Atitudinea se apropie de maladiv. Dar el nu a ținut cont de uzanțe niciodată, nu vrea s-o facă nici acum. Utilizează orice mijloace, fără a ține cont de nimic. Are un orgoliu nemăsurat, care l-a făcut președinte, dar nu se poate opri. Știu că regăsiți multe și la bătrânul nemernic bolșevic, dar originea acestor trăsături este diferită.

În sfârșit, Trump și-a născocit propriile teorii conspiraționiste conștient că prind la prostime. Precum Lăpușneanu – de voi nu mă vreți, eu vă vreau. A trecut linia roșie, a făcut un mare rău Americii, poate întregii lumii. Sper ca Statele Unite să ne demonstreze că există justiție la ei, că la noi, Dumnezeu cu mila.

Nu știu, poate sunt conspirații, complotiști. Dar, dacă există, puteți fi siguri că nu le găsiți pe rețelele sociale, că nu aflați despre ele. Eu cred că uriașa campanie conspiraționistă provine dintr-una sau două direcții, ambele în estul nostru. Oricum, scopul este destabilizarea societății așezate și prospere.

Astfel, văd un ÎPS purtând straie regești deși, el se prezintă mujic. Caleașcă, car cu boi, sacale cu măgari – oare ce vă sugerează asta? Din nou teoria conspirației de care ne salvează el (nu EL). Semne clare de alienare mintală a unui fost turnător al securității. Nu pot să nu mă întreb de ce nu vede PF ceea ce văd toți ceilalți. Oare ăsta e mai hoț, îl are cu ceva la dosar? ÎPS a scăpat odată, acum pare imun la aplicarea legii, ar trebui să i se aducă aminte că este și el cetățean. A mai fost un laic care se răcorește acum, dar triumfa pe care alegorice, ba Neptun, ba SS-ist. Mai știu și pe unul care se visa Che Guevara de pe Dâmbovița. Dar ăștia doi sunt doar deviați, au o păsărică.

Fraților, când auziți de o conspirație mare, cât mai mare, mondială, sau citiți știrea, gândiți-vă cum de a ajuns la privirile sau la urechile voastre. Altfel, v-o luați și voi în cap, vă credeți ceea ce nu sunteti.

Foto: ziaristii.com, venezuelanalysis.com.

Lasă un comentariu