Are și Trump dreptate

Se pare că, oriunde mă duc, mă regăsesc pe o listă neagră.

După experiența neplăcută de acum un an când furnizorul meu principal de comunicații m-a lăsat neconectat prin America de Sud, am plecat la drum cu două telefoane, fiecare cu câte două cartele SIM și mai multe contracte de roaming în spatele lor.

Zgârcit cum m-am declarat în repetate rânduri, eram decis să-l folosesc pe cel mai ieftin furnizor. Mă interesa în primul rând comunicația de date (internetul), dar și de voce. Surprizele au început în Canada, unde furnizorul cel mai ieftin a încetat a mai exista. Trebuie să știți că pe mare există doar un roaming maritim extrem de costisitor, indiferent de furnizorul inițial. În sfârșit, furnizorul cel mai ieftin a funcționat doar în UE. Nu a mers în America, nu a mers pe mare.

Numai că, am trecut în AK. Aici m-am trezit că nici una din cartele nu se mai conectează. Nu puteam rămâne așa. Într-unul din porturi, am intrat într-un magazin și am cumpărat o cartelă de Statele Unite. Numai că, după ce am montat-o în telefon, nu a funcționat. M-am dus înapoi la magazin. Acolo mai era o doamnă cu aceeasi reclamație. Vânzătorul ne-a spus că, în ultima vreme, a mai întâmpinat problema și de vină sunt telefoanele. Ambele noastre telefoane sunt Huawei. Le-am purtat cu succes prin toată lumea dar, până aci ne-a fost.

Singura soluție, încă o revoluție. Pardon – alt telefon. Așa că, am scos banu’ și am luat alt telefon. Deci compania privată AT&T este sclavul guvernului american, excluzând din rețea și pe cei cu telefoane mai vechi (americanca avea tot Huawei). Concluzionând, am fost una dintre victimele războiului comercial cu China.

E drept că în Seattle WA, roamingul a revenit. Mai puțin la furnizorul meu cel ieftin.

Totuși, prin toate hotelurile prin care am fost, toate electrocasnicele, electricele erau chinezești. Am rezistat să nu demontez o priză ca să verific dacă e tot chinezească.

Deci, m-am liniștit, totul funcționa normal. Eram tot acolo, pe Lista Neagră. Cred că d-aia n-am găsit nici o pepită, oricât de mică.

the-blacklist

3 comentarii la „Are și Trump dreptate

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Made in China | Născut pe lista neagră

  3. „Zgârcit cum m-am declarat în repetate rânduri,”
    -a.z.= 1,8 $
    -modernna=18$
    cum era ca „mai scump e mai bun”???
    (va mint astia ca pedofilii copilashii).
    http://www.youtube.com/watch?v=VGyAEFW4NxY
    (This video may be inappropriate for some users.)
    Axis Of Evil Documentary Of Zionists, Israel, United States, Canada, Britain
    cica e facut de un prof. n.coreean,vrajeala.

    Apreciază

Lasă un comentariu