Hai cu patriotismul neamule!

Se știe din buni-străbuni că traco-geto-dacii îs cei mai patrioti, este o dovadă de netăgăduit. De altfel, tot ce nu ne-a prea ieșit, a fost prin trădare, chiar și atunci cu Decebal, când ne altoiră romanii. Problema este că avem mulți, găsești trădători peste tot.

Acum câțiva ani, când era cât pe ce să ne potcovim cu Bombo, se purta butada că, dacă iese Bombo, trebuie să plecăm în Congo. N-a apărut nimic nou privind ultima coțcărie cu psd. Dar, despre patriotism, despre acela debordant, vă ofer un banc.

O familie de viermi trăia într-un rahat. Micul vierme o întrebă pe mă-sa:
– Mamă, noi am putea trăi într-o cireașă?
– Da, fiule, am putea trăi într-o cireașă.
– Mamă, noi am putea trăi într-un măr?
– Da, fiule, am putea trăi într-un măr.
– Atunci, mami, de ce trăim într-un rahat?!?

– Ehee… ce știi tu fiule ce e dragostea de țară!

Fiindcă tot veni vorba despre rahat, cine credeți că este între negociatorii PNL cu psd? Daniel Constantin. Acela care a început ca președinte la conservatori, când n-a mai mers a trecut la ALDE, când n-a mai mers a fost fondator la Pro România, când n-a mai mers a trecut la PNL (unul din compromisurile lui Orban). Important este că peste tot pe unde a călătorit a fost mare șef. Mare om, mare caracter, mare patriot. De pregătire este inginer diplomat – de fapt veterinar, iată dom-le câți ingineri avem. Nu a profesat nici o zi, dar este mare expert prin diferite locuri. Tot el este cel care ar fi dator vândut lui Felix Voiculescu conform unei liste publicate prin media anii trecuți.

Foto: piuituri.ro.

Lasă un comentariu