Fără cap

 

Până la urmă, prințes cu solide garanții moral-politice, ne-a părăsit intimidată. Ca și Fii-rea, a ales vrabia din mână. Fii-rea, din cauză că alegerea ei era foarte îndoielnică, iar cucoana asta s-a gândit probabil că este preferabilă umbra în care a evoluat până acum cu succes în sacrificiul ei pentru țară. Sau o fi primit ordin să rămână în umbră, să nu iasă cine știe ce la iveală.

În sfârșit, s-a rămas fără cap. Doar că de ani n-a mai existat capulCălărețul fără cap. Ce tare! Până la urmă, au ales după metraj. Care-i mai mare. Data trecută, a fost îmbrățișat de Cârlan pe care l-a făcut să regrete aproape imediat. Mare om, mare caracter.

Și nea Vasile este bine situat, așa că, după gafele din trecut, este o mare și nejustificată avansare. Sigur că dom’ profesor își va exersa cu mult succes competențele lingvistice pe care nu le are. Oare, cum poți face un lobby, să convingi pe cineva, fără a vorbi aceeași limbă cu interlocutorul? Cred că nici nu-i interesează, este doar o afacere privată, bănoasă, nepierzătoare.

Eu cred că ar fi putut s-o pună în cap pe pupila Varanului Felix. Este vorba de aceea care-și rupe pingelele pe la Bruxelles de peste 10 ani și tot n-a învățat românește. Însă voi, răutăcioși, ați zis de Vasilica_c-ar fi Proasta … Că și ea, după atâția amar de ani de sacrificiu pentru nație, pentru voi, uitase limba română.

Însă, propunerile mele nu sunt ascultate niciodată, așa că n-au pus-o pe Grapini în cap. Nu cred că le-a fost rușine, fiindcă n-au. Ca să înțelegeți clar care-i marfa Varanului, dincolo de analfabetism, rememorez fapte de arme din ultimii ani. Vot împotriva LCK, vot în favoarea Rusiei de două ori. De fiecare dată, s-a scuzat penibil gen i s-a blocat o tastă.

Nu se poate să nu știți motivul pentru care Varanul Felix are de mulți ani locuri pentru partidulețul lui pe listele psd – Antenele și fufele acelea antrenate să muște adânc. Propaganda Tv. Dar sunteți siguri că există diferențe de opinii Felix-psd? Eu, nu.

Am vreo concluzie? Da, dar este de rahat. Oricum, peștele de la cap se-mpute.

 

Foto: facebook.com.

Lasă un comentariu