Spre 300

Se pare că este adevărat – tot răul e spre bine. Corona-virusul ăsta scoate la iveală tot felul de chestii ascunse, bine. Cu ajutorul lui am aflat că avem bucătărie la guvern și cine știe pe unde o mai fi, doar ei trebuie hrăniți (parcă așa zicea Ilici) ritmic, precum bebelușii – de aia li se umflă gușile, nu de stres.

Tot grație virusului, am aflat sau am intuit că bucătăresele de la guvern mijlocesc angajările de la OSIM sau invers. Desigur, plasa e largă și ochiurile ei întinse – parlament-guvern-diverse instituții de stat. Cum guvernarea a fost majoritatea timpului pesedistă, cele mai mari șanse ale virusului sunt să ne scape de ai lor nu de ai noștri. Ca în bancul acela în care Ștrul, pe patul de moarte, vrea să se înscrie în pcr. Întrebat de Ițic ce l-a găsit, i-a răspuns „de ce să moară unul de-ai noștri, să moară unul de-ai lor”.

În curând vom afla și alte detalii. Care din săracii baroni au vreo insulă privată sau au destule lovele pentru un asemenea refugiu. Se zice că pe la Fortaleza nu ajunge virusul. Nu v-am păcălit nici măcar frumos până acum, n-o s-o fac tocmai în vremea virusului. Fiți siguri că vom afla asemenea minunății și povești cu șobolani. Comisia de învățământ s-a închis doar pentru o ipotetică bănuială.

În sfârșit, poate corona-virusul va stârni admirația poporului dacă va reduce numărul parlamentarilor la 300, îndeplinind voința acestuia și reducând îmbuibații. Cum, în majoritate sunt pesedei, … Trăiască statistica.

Ei, ce ziceți? Nu-i așa că tot răul e spre bine?

Foto vrancea24.ro

2 comentarii la „Spre 300

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Da’, ce om! Ce drăguuț! | Născut pe lista neagră

Lasă un comentariu