Lumea proștilor

Am tot scris despre proști. Sunt un pericol, nu numai pentru ei, pentru toți. S-a făcut și un recensământ. De ce-s așa mulți? Pentru că, de la Ana Pauker încoace, ei sunt stâlpul societății, proștii au fost permanent cultivați. Pe proști se bazează șmecherii. Nu că ăștia din urmă ar fi deștepți, sunt doar niște proști șmecheri.  Dar, nici unii, nici alții, nu știu carte. A fost acum doi ani o discuție despre cine să nu aibă drept de vot.

Sistemul bazat pe proști a fost introdus de comuniști. Valorile au fost îndepărtate, chiar omorâte. Este suficient să priviți peste gard, în Rusia. Piticul este sprijinit de proști, masa de proști. Masele este chiar termenul folosit de ei – masele de oameni ai muncii. Vă pot cita și din cuvântările lui Ilici adresate minerilor de la noi – tot cu masele. Aveți impresia că piticul este vreun școlit, vreun deștept? Un kaghebist, atât. A stat nu știu câți ani în RDG și, când se întâlnea cu Angelika, era totdeauna de față un translator. Și noi avem mulți care au stat (la propriu)  mulți ani la Bruxelles fără să învețe măcar româna.

Am făcut paralela ca să înțelegeți ORIGINEA RĂULUI. Asta ne-a adus sfera de influență sovietică – prostia și mizeria. Totul era planificat dinainte, asta era metoda de stăpânire a sovieticilor. De aia ne-au trimis instructori să ne învețe cum devine cazul, adevăratele valori, instructori care au precedat mult războiul.

Revenind, la începutul pandemiei, ne-am distrat mult cu profa aia sindicalistă care cerea spor de radiații pentru că era obligată să se uite pe ecrane LCD. Amuzamentul a fost cu atât mai mare, cu cât se părea că femeia chiar credea ceea ce spunea. În fond, era tragic. Acea femeie și cine știe câți alții ca ea, sunt profesorii care ne învață copiii carte. Sunt sigur că nu au retrogradat-o la mop, doar avea diplomă.

Pandemia a venit cu o propagandă deșănțată a sputnik și a sputnicilor menită să dezechilibreze societățile așezate, să genereze mizerie în locul prosperității. Ba că nu există COVID, ba că măștile ne omoară, ba că vaccinul ne sterilizează pe nu știu câte generații, ba chip-ul pe care ni-l bagă – o antenă 5G. Nimic nu a scăpat neexplicat pentru tot prostul, explicații simple, accesibile oricui, evidențiind faptul că toți ne pricepem, înțelegem, chiar putem contribui la dezvoltarea teoriilor. Pe scurt, la fel cum mai toți parlamentarii au un doctorat, mai toți proștii (fără a-i exclude pe parlamentari) s-au trezit deștepți. Marea revelație. Concluzia comună a tuturor acestor conspirații deconspirate este că toate acele șmecherii științifice, neaccesibile oricui până atunci, sunt menite a ne face rău, a ne controla, a ne distruge. Până la urmă, și dacă ne fac mai deștepți nu ar fi bine. Uitați-vă la imensa masă a mujicilor, nu-i așa că se simt bine proști și în mizerie? Ce-a fost mai întâi – prostia sau mizeria, oul sau găina?

În sfârșit, marea propagandă sputnik nu era menită doar României, era destinată tuturor. Astfel, am avut și noi un sentiment de ușurare. Slavă Domnului, proști sunt peste tot. Totuși, doar la noi s-a făcut un recensământ oficial. Oamenii au  cu toții slăbiciuni, iar una dintre ele este teoria conspirației. Nu ne-am mai văzut capetele de conspirații, care mai de care. Deși, cea mai simplă logică ne spunea că nu poate exista conspirație răspândită pe rețelele sociale. De fapt, absența conspirației era cel mai mare secret, conspirația de necrezut.

Fiind o societate democratică, minoritățile noastre sunt reprezentate în parlament, chiar disproporționat, o discriminare pozitivă. Motiv pentru care și sputnik are o mulțime de aleși declarați, mai puțin periculoși decât cei nedeclarați.

Pe lângă bădărănii și înghionteli, a devenit cotidian să ascultăm prostiile debitate de aleși. Este deosebit de grav fiindcă aceștia ne decid, în fond, viitorul. Proștii din parlament fac regulile pe care funcționează societatea. Un exemplu care depășește simpla fățărnicie este deputatul Mihai Lasca, fost bodyguard, își spune avocat, nu are CV publicat la Cameră (pe model Șoșo), o serie de acțiuni penale pe rol și o condamnare.

Preocupările domniei sale, pentru care-l plătim gras și-i vom da specială, nu au ocolit niciun fel de conspirație, nu cred că i-a scăpat vreuna, chiar dintre cele nelansate de sputnik. Desigur, totdeauna este interesat de sănătatea supușilor dumnealui adică, a noastră. Între altele, a cerut să-i fie arătat special pentru domnia sa SARS-CoV-2. Ultima teorie vânturată prin prostia parlamentară este cea privind dârele lăsate de avioane pe cer care ar fi acțiuni ale ocultei mondiale prin care bagă în oameni otrăvuri, viruși – „Sunt lucruri diferite și se pare că nu toți înțeleg asta. Iar eu, nefiind în domeniu, am cerut un răspuns oficial din partea Autorității Aeronautice Române. Iar ei trebuie să-mi răspundă: cu se pulverizează, cu ce substanțe, cine face asta, la ordinul cui, care e protocolul… Bănuiesc că nu facem de capul nostru asta, nu?„. Declarațiile lui au susținători serioși precum părintele Arsenie Boca. E clar că, în aceste condiții, tot ce spune dânsul este nu numai profund patriotic, dar și indubitabil cucernic în credința noastră strămoșească traco-geto-dacică. O expresie a patriotismului a fost și vizita la ambasada Rusiei împreună cu M-me Șoșo.

Acest deputat dorește independența României, mai ales privind UE și NATO. El este profund vexat de sosirea diviziei 101 fără aprobarea dumnealui fiindcă, „În ultimii ani eu nu am văzut ca să ne fi făcut Rusia vreun rău, în comparație cu Occidentul… care, de exemplu, OMS, și Comisia Europeană, și Bruxelles-ul ne impun tot felul de măsuri foarte-foarte rele. Pandemia, vaccinul – care ucide oameni și a ucis de la început, restricții aberante… Covidul nu a fost dovedit, izolat nici până în această clipă„.

Scos din AUR din cauza dosarelor penale, Mihai Lasca a intrat în Patrioții Poporului Român – v-am spus că veți mai auzi de ăștia. Pe situl lor este butonul „Devino patriot„, conduce la o cerere de adeziune – deci, cine nu este acolo, nu este patriot. Ei, iată că eu nu sunt patriot. Contul este foarte vizibil pe sit, de unde rezultă foamea lor de bani. Prin ML, va deveni un partid parlamentar deci, va primi stipendia din buget.

Așadar, doar știri pozitive, conspirațiile au fost rezolvate.

Foto: biziday.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s