Moarte intelectualilor

Oare cine poate scoate acest muget de cavernă? Nu mă refer la membrii sau susținătorii cărui partid – răspunsul se cunoaște. Mă refer la ce fel de oameni sunt. Or fi idioți, or fi criminali sadici, or fi cei care au sabotat România de peste 70 de ani ori urmașii urmașilor acestora care n-au izbutit să-și altoiască ADN-ul?

Oare ultimul răget „A fost școlit de Soros ca să ne distrugă”, cu referire la distrugerea desigur a României, dar cu spaima reală de a fi distruși chiar ei, hoții, impostorii, nu este echivalentă cu vechiul strigăt de luptă al ne-intelectualilor? Doar hoția, răutatea, impostura sunt extensii ale prostiei.

V-am avertizat că prostia este o problemă națională, că ar fi necesară o întrunire CSAT pe această temă. La urma urmelor, cred că prostia este cel puțin la fel de molipsitoare ca virusul acela și mult mai mortală decât gripa sezonieră – este cauza subdezvoltării în care ne găsim.

Dar, ce ințelepciuni au mai izvorât din puțul gândirii celor care nu vor mai prinde scaunul moale din parlament sau locale? Una este amânarea localelor, eventualitate care nu există în Constituție care menționează clar 4 ani fix. Alta este renunțarea la anticipate, chiar amânarea alegerilor pentru a evita molipsirea. Asta da grijă față de om.

N-am înțeles – molipsirea cu corona-virus, cu prostie sau cu sentimente anti-psd?

Mineri

Recomand și Moarte intelectualilor. Foto: aktual24.ro, vladcostea.ro

5 comentarii la „Moarte intelectualilor

  1. Pingback: Cuprins | Născut pe lista neagră

  2. Pingback: Lozinci | Născut pe lista neagră

  3. Pingback: Imbéciles Sans Frontières | Născut pe lista neagră

  4. Pingback: Stăpânii morții și ai vieții | Născut pe lista neagră

  5. Pingback: Valoarea | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s