Așchia nu sare departe de trunchi

V-am scris deja să fiți cu ochii pe psd. Ei, doi euro-deputați români s-au abținut la votul privind impunerea de noi sancțiuni Rusiei. Cine?

Păi, pupila lui Ilici care s-a sacrificat pe sine pentru țară – C. Crețu, acum la Cârlan și câștigătoarea olimpiadei psd de gramatică și ortografie română – Grapini. Ce-o fi fost în mintea lui C. Powell de nu s-a prins cine mai avea parola de la contul ăla Gmail!

Știu, nimeni n-a găsit dovezi științifice privind particularități ale codului ADN al Leprelor celor Roșii, dar teoria dosarului, iată, funcționează.

Morala? Fără a fi politically correct, oamenii trebuie judecați după înaintașii lor. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă. Așchia nu sare departe de trunchi. Sângele apă nu se face. Spune-mi cu cine te-mprietenești, ca să-ți spun cine ești.

Foto: wallpapere.wallpaperstock.net.

2 comentarii la „Așchia nu sare departe de trunchi

    • PCR a fost înființat în 1921 cu membrii care nu prea știau românește, pornind de la un nucleu din PSD. Considera România un stat imperialist și milita pentru desprinderea Basarabiei și Transilvaniei, motiv pentru care a fost interzis. A reînviat în ’44 tot cu cadre aduse din Rusia. Găsiți pe blog detalii, inclusiv liste cu nume reale și conspirative („7 noiembrie”).
      Dizidența lui ceașcă era de natură personală – nu vroia ca soarta lui să depindă de ruși. În rest era câine credincios. S-a dovedit că până la urmă tot așa s-a întâmplat.

      Apreciază

Lasă un comentariu