Rasa

Am tot susținut posibilitatea existenței unei gene a Leprei Roșii în ADN-ul uman, genă care transformă un om în Lepră – hoți, inumani, oportuniști, inculți incapabili de o școlarizare reală.

O grămadă de sisteme ale statului român nu funcționează. Cel de justiție ar fi putut face curat în societate acum 32 de ani. Nu a făcut-o fiindcă nu a putut să se primenească el însuși. Aproape legat este cel al MI, acea șleahtă de impostori ariviști.

Ieri, după aproape șapte ani, s-a încheiat într-un fel epopeea Colectiv cu cele 65 de victime, cu o mulțime alții care au suferit îngrozitor, marcați pe viață fizic sau psihic. Nu cred că este cineva mulțumit de rezultat, o anchetă tărăgănată, un proces tărăgănat cu rezultate nesatisfăcătoare. La Colectiv a ieșit la iveală slăbiciunea unui alt sistem – cel al sănătății. Înregistrarea cu colonelul ăla care înjura morții a fost dată uitării. Poate nemernicul a fost și decorat, poate a ieșit la bine meritata specială.

Unul dintre condamnați, Piedone, s-a declarat nevinovat. El a semnat ca primarul ceea ce i s-a pus în față, omițând că echipa tehnică era echipa lui, el a ales-o și nu pot crede că nu știa modul în care se achitau de obligații. Mai degrabă aș spune că erau mână în mână. Cu obidă, Piedone nevinovatul lansează chiar un fel de blestem scris asupra părinților victimelor, lucru care mi se pare revoltător.

Dovadă a faptului că în MI se acoperă unii pe alții este recentul caz al polițistului amator care a călcat cele două fetițe fiindcă era cu ochii pe FB în timp ce conducea. Sunt foarte multe exemple asemănătoare adică de complicități – cazul Caracal, cel cu crima de la Arad, …, dosarul 10 august în care jandarmeria a fost folosită pentru intimidarea populației blocat chiar de MI. Întregul minister de interne este o șleahtă.

Iată însă că, în susținerea afirmației mele privind ADN-ul de Lepră vine însuși Piedone, cel nevinovat, care declară că toți primarii fac așa și pozează în victimă, s-a sacrificat pentru țară – altul care s-a sacrificat pe sine. Cu atâția eroi, nu ne vor ajunge medaliile. Se pare însă că, cu toate aceste riscuri, meseria de primar este rentabilă fiindcă Piedone este hotărât să-și sacrifice și fiul pentru țară. Acesta va candida pentru postul tatălui. Când mă gandesc ce porniți erau comuniștii împotriva monarhiei ereditare …

Mai rezultă că în ADN-ul Leprelor există și o subclasă – aceea a primarilor. Popescu junior este recomandat de ADN-ul tatălui, ADN de primar, pe care sigur, îl moștenește. Mie mi se face scârbă și când scriu.

Mi-a venit în minte o înjurătură neaoșă geto-dacă, aceea cu rasa. Are multe variante, toate sunt câștigătoare.

Foto: impact.ro.

Lasă un comentariu