O recomandare

O splendidă recomanare pentru Nicușor a venit neașteptat de la Cârlan, dușman declarat al oricărui Nicușor. A spus-o pe postul la care are abonament, cred că singurul care-l acceptă – vedeți, prietenul la nevoie se cunoaște, iar Ghiță îi este nu numai prieten, dar și concetățean.

Așadar, după ce s-a fălit el cum, prin intervenția lui personală, Sultanul a fost de acord să călătorească rumânii în Turcia cu buletinul (toți rumânii s-au gândit la America🙃), după ce ne-a amintit plin de pizmă, că și el are o poză cu Trump, dar a uitat de pozele cu Putin, Cârlanul s-a exprimat cu obidă cam așa:

Nicușor nu poate fi bănuit de corupție, dar este încuiat, prea încuiat.

Încercați să înțelegeți ce transmite Cârlanul prin fraza asta, ce înțelege el prin corupție și prin încuiat.🙃

Dar, STAI, ASTA NU E TOT! V-am tot făcut teoria ADN-ului de Lepră Roșie. Ba sub forma dosarului, ba cu ce naște din pisică șoareci mănâncă, ba cu bunicii – bunicii care așteptau americanii, bunicii bucuroși de sosirea tancurilor sovietice.

Tocmai găsii un articol  privind bunicul Cârlanului. Ce mult îi plăcea tricoul cu Che Guevara, a alergat la Soci pentru o poză cu Putin. De fapt, doar a mărit colecția pozelor familiei.

Așadar, ar fi existat unul Naumovici, colonel, evreu rus, școlit la Academia Frunze, ajuns adjunctul lui Serghei Nicolau (de fapt Serghei Nikonov, agent NKVD), general-locotenent, șeful DIA – Direcția de Informații a Armatei. Nokonov a desființat SSI (Serviciul Special de Informații) și a incorporat DIA în Departamentul Securității Statului. Nicolau (Nikonov) și Naumovici lucrează cu Alexandru Segheevici Nicolschi (de fapt Boris Grunberg, agent NKVD, mort în 1992 în patul lui), șeful Securității. Nicolau și Naumovici sunt scoși la pensie în 1963. Fiica lui Naumovici își schimbă numele în Naum și ar fi mama Cârlanului.

Am pus nota de îndoială prin ar fi deoarece, deși difuzat inclusiv pe WP, există o singură sursă, autorul articolului, Dacian  Dumitrescu, care afirmă că informația provine din surse peeseedee, fără a le divulga. Totuși nu cred că este intoxicare deoarece mai este o situație asemănătoare în care două servicii de informații l-au făcut persoană nongrata pe Gică, tot fără alte detalii. Apoi, analizați-l nițel pe Cârlan. A apărut oarecum din senin în procuratură, devenind vizibil la sinuciderea lui Panait. Alintat părintește de Ilici, băgat imediat în guvern. Vi se pare Ilici un tip prietenos?

Foto: zf.ro, digi24.ro.

Un comentariu la „O recomandare

Lasă un comentariu