Ofertă exclusivă!

Te-ai săturat să tot tânjești după aventurile altora? Să te gândești că pentru tine nu este posibil?
Descoperă oferta extraordinară, exclusivă, unică într-o viață. Disponibilă doar acum. Beneficiază acum și câștigă experiența finală totală. Pentru că inovam permanent, am decis să vă ușurăm accesul la cea mai uluitoare încercare, aventura vieții.
Profită de oferta completă și gratuită, cu beneficii nelimitate, a unui sejur de 20 de nopți în prestigiosul

Voluntari Asylum Residence

Situat în centrul stațiunii Voluntari, lângă Parcul Central, vis-à-vis de celebra secție de Politie, unde pe o placă comemorativă din marmură sunt menționate faptele de arme ale fraților Godei, Voluntari Asylum Residence este o oază de fericire, aproape veșnică.
Bucură-te de serviciile All Inclusive desăvârșite, pline de rafinament, de neuitat, cazare, mâncăruri alese, orice tratament. Noi suntem deținătorii panaceului universal. Asigurăm asistență medicală excepțională permanentă 24/7, inclusiv îmbălsămarea. Fiecare din elegantele încăperi, chiar și băile jacuzzi, sunt dotate cu un Tv cu autograful Anei Mureșan. Confort garantat.
Oferta este gratuită pentru fanii Duamnei Gabi. Transportul gratuit este asigurat de flotila de elicoptere full electric marca Otohell a primăriei Voluntari.
Dar STAI, ASTA NU E TOT! Doar pentru nostalgici autentici, fondul muzical va fi compus din cele mai patriotice cântece, dar mai ales:
Distracție maximă! JOS COMUNISMUL! Scape cine poate!

Foto: @ntonesei’s blog.

Lasă un comentariu