Toată țara minus unul

Toată țara îi este alături. Sincer, mi s-a părut o exagerare uriașă, cu posibile interpretări lugubre fiindcă, totul se poate interpreta. Nu-i așa?

Ei bine, disperat că nu va mai avea ocazia, Bulibașa al treilea însuși s-a deplasat la căpătâiul marelui … Chiar așa a zis fufa de la A3, la căpătâiul. Iată că presupunerea mea lugubră capătă confirmare oficială. Urmează  Ciucă, se pregătește Gică. Bine, dar Prostănacul? Nu mă refer la ceva lugubru.

Ar trebui să adaptez proverbul cu „Les amis de nos amis sont nos amis” la posterioare, ca să ajung de la buzele Bulibașei, la cel al lui ceașcă, foarte cunoscut maestrului.

Nu mi-au plăcut niciodată recitatorii de poezii patriotice, de dor, de drag de conducătorii iubiți. Nu mi-au plăcut niciodată cei care scuipă vorbind. Cred că i se trage tocmai de la poeziile alea cu versuri strâmbe.

Nu era normal ca, pe bază de recitări, să ajungi la Naționalul de Bucale. Noroc cu Andrei Șerban care a făcut puțină curățenie. Împlinește peste vreo lună 81 de ani, dar n-am auzit să-i fie toată țara alături, ba chiar invers.

Nu mi-au plăcut niciodată lingăii de posterioare kaghebiste iliescene. Spera să se întoarcă la Național sau să intre în politică, doar știa poezii.

Nu mi-au plăcut niciodată bărbații care se machiază, se pensează, … Știu că avem și printre politicieni, îl avem și pe expiratul general izmană.

Ce caracter poți avea, să spui cu foc poezii d-alea, să te lingușești la Ilici, să te machiezi ca o …? Mai am exemple din tagmă, tot cabotini, dar toate la timpul lor.

Așadar, era toată țara minus unul fiindcă, spre deosebire de restul țării, eu aveam altceva de făcut. Doar că nu știau ăia de la Tv. Oare, când s-o prăpădi, va fi doliu național?

Foto: digi24.ro.

Lasă un comentariu