Ofertă exclusivă!

Te-ai săturat să tot tânjești după aventurile altora? Să te gândești că pentru tine nu este posibil?
Descoperă oferta extraordinară, exclusivă, unică într-o viață. Disponibilă doar acum. Beneficiază acum și câștigă experiența finală totală. Pentru că inovam permanent, am decis să vă ușurăm accesul la cea mai uluitoare încercare, aventura vieții.
Profită de oferta completă și gratuită, cu beneficii nelimitate, a unui sejur de 20 de nopți în prestigiosul

Voluntari Asylum Residence

Situat în centrul stațiunii Voluntari, lângă Parcul Central, vis-à-vis de celebra secție de Politie, unde pe o placă comemorativă din marmură sunt menționate faptele de arme ale fraților Godei, Voluntari Asylum Residence este o oază de fericire, aproape veșnică.
Bucură-te de serviciile All Inclusive desăvârșite, pline de rafinament, de neuitat, cazare, mâncăruri alese, orice tratament. Noi suntem deținătorii panaceului universal. Asigurăm asistență medicală excepțională permanentă 24/7, inclusiv îmbălsămarea. Fiecare din elegantele încăperi, chiar și băile jacuzzi, sunt dotate cu un Tv cu autograful Anei Mureșan. Confort garantat.
Oferta este gratuită pentru fanii Duamnei Gabi. Transportul gratuit este asigurat de flotila de elicoptere full electric marca Otohell a primăriei Voluntari.
Dar STAI, ASTA NU E TOT! Doar pentru nostalgici autentici, fondul muzical va fi compus din cele mai patriotice cântece, dar mai ales:
Distracție maximă! JOS COMUNISMUL! Scape cine poate!

Foto: @ntonesei’s blog.

8 comentarii la „Ofertă exclusivă!

  1. In poza in care se cere „jos comunismul” este cumva înfatisat sumar unul dintre candidatii pentru functia de primar general al capitalei? Este cumva acest topic reclamă electorală mascată? Si nu în ultimul rând, are cumva (vreo) legatură cu întrebarea pe care mi-ati adresat-o pe blogul meu?

    P.S. Se pare că flerul d-voastră de vulpoi bătrân v-a ajutat să anticipati corect retragerea din cursă a lui Piedone, favoritului chibitului Sticri, care pierde (si) astfel pariul. Mă astept ca favorizarea infractoarei Firea de catre infractorul Piedone să creeze emulatie, voluptate si emotii extatice vecine cu orgasmul în rândul publicului aurelian.

    Apreciat de 1 persoană

    • Este o reclamă electorală nedisimulată pentru D-na de Voluntari.😀 Poza mi-a plăcut.😀 Dacă nu o adăugam aici, trebuia s-o adaug la altă pagină. M-am gândit că așa și-ar dori să arate duamna în chestiune, altfel de ce s-ar mai chinui cu atâtea operații.🙂

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu