Premeditare

Ce înseamnă o faptă cu premeditare? Este executată deliberat, cu intenție, cu un plan, cu o pregătire anterioară. Totdeauna există un mobil clar al acțiunii. Între cu și fără premeditare este o mare diferență atât juridic, cât și moral. Care poate fi nivelul caracterului unui om care planifică ceva care duce la atrocități, răniri, crime, crime împotriva umanității, totul în numele idealurilor neîntinate ale socialismului.

Tocmai v-am scris cum îi doresc eu viață lungă lui Ilici. Puteți spune „ce-o mai scoate și pe mumia aia de la naftalină„, chiar și pesedeii au aruncat-o la coș. Este adevărat, dar îi datorăm foarte multe și noi și ei.

Ei, îi datorează existența, fiindcă Ilici este cel care a vegheat la perpetuarea situației dinantea loviturii de stat, el a avut grijă ca ordinea lucrurilor să nu se schimbe.

La asta au servit mineriadele soldate cu atrocități, morți și răniți, care ne-au purtat mulți ani înapoi. Au sădit neîncrederea în România, încercând să ne păstreze în sfera de influență a Moscovei. A fost un plan bine pus la punct, cu mult timp înainte de Malta.

Toate acțiunile lui criminale au avut un scop precis. Nimic nu a fost la voia întâmplării. Morții și răniții revoluției au fost pentru a masca lovitura de stat care i-a satisfăcut orgoliul de șarpe încălzit la sânul lui ceașcă.

Cred că eu am demonstrat premeditarea. Aștept s-o facă și justiția.

petale

25 de comentarii la „Premeditare

  1. Cum spuneam si cu alte ocazii…o mare bila neagra pentru Justitie.. Sa spunem ca pentru Revolutie (sau ce a fost) dosarul e stufos si incurcat. Dar macar pentru UNA din mineriade, cand il ai pe individ pe video si audio ca MULTUMESTE minerilor si liderului lor pentru ”spiritul civic” de care au dat dovada… Cand Cosma (si nu numai) spune ca a venit la ordinul direct a lui Iliescu… Ce mai astepti ? Aia nu se incadreaza la ”subminarea puterii de stat” ? Daca Cosma a fost inchis pentru asta ca lider ”din strada”, iliescu era liderul cu gulerul…rosu. In alta ordine de idei, dreptatea ne-o va da VIATA si momentul ala… Cred ca in multe case de romani se afla o sampanie… Cat s-o mai pune praful si pe aia…?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu