Noi și vechi, de fapt, doar vechi

Poate o lăsăm noi pe ea, politica, dar nu ne lasă ea pe noi. Citez cu aproximație comentariul unui blogger: faci politică și când bei apă, când respiri, fiindcă s-ar putea să fii otrăvit. Iată că, zilele astea, niște măsele stricate sunt plombate cu sârg de fosta nevastă a evz, musafirul din sufragerie care nici usturoi n-a mâncat, nici … Fosta consilieră fără de succes a vârfurilor decăzute ale psd, îi spală de exemplu pe Petrică și pe lobist-ul Severin răcorit nițel și mare patriot publicist sputnik. Astfel, Petrică (cel dorit de APACA) ne povestește adevărul lui, fiindcă se gândește că tartorul kaghebist o da colțul și speră că el nu, doar are copil mic și lațul se strânge. Iar, Adrian, colegul de bulău al lui Adi, spune ce cale ar trebui să urmeze România. Totul cu un miros specific de kgb că doar ce naște din pisică … Nici Cârlanul nu se mai ține deoparte, se pare că afacerile și cetățenia sârbești nu prea țin de foame, tot mai bine-i în țara mea.  Mă gandesc că se pregătește Bombonel plictisit de sejururi neproductive la Sharm el Sheikh.

Sunt doar prostii. Măselele stricate aruncate de psd nu se mai întorc niciodată, oricât ar spera ei. Succesul reșapării va fi același cu al consilierii aceleiași ex-doamne evz, adică zero.

Dar, apăru și știrea momentului – Șoșo s-a săturat să mai fie Jeanne d’Arc a nemascaților, își va face partid (poate se va numi P. Jos Masca sau P. Jos Iohannis, poate P. Prietenia cu Rusia și, de ce nu, P. Unirea cu Rusia) și va fi Marine Le Pen de România, viitoare președinte. Deocamdată, nu a părăsit partidul generalilor, dar va lua caimacul de la aceștia și de la AUR, și-i va lăsa apă chioară. Deja v-am scris că are aceleași năzuințe ca Vasilica deci,

nimic nou sub soare. Mai aveți nițică răbdare.

112 comentarii la „Noi și vechi, de fapt, doar vechi

  1. Bună dimineața Florinele! 🙂
    Iar mă surprinzi, frumos început de Săptămâna Patimilor! 😀 Ai pășit cu ”dreptul”… 😉

    În loc să rostești, chiar și-n gând, dacă nu vrei să te audă cineva și să-și schimbe impresia despre tine…

    ”Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești. Astăzi, fiind Lunea Mare și începutul săptămânii Patimilor, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: Iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și ajută-mă să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfântă Ta Răstignire!” Amin!
    Tu ne omori cu ale politicului trecut și pus pe paleta zilelor actuale. 😀

    Apreciază

  2. Florine, Florine ,
    au trecut 17 luni de când ” ciuma galben-portocalie ” guvernează România 😦 😦 😦
    și tu te hrănești tot cu stafiile trecutului !!! 😦 😦 😦
    Prietene , TRECUTUL nu ține de FOAME 😦
    iar PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR despre care TU NU postezi NIMIC ,
    iar EU știu de ce 🙂 🙂 🙂
    duc ” pas cu pas” ROMÂNIA în COLAPS TOTAL 😦 😦 😦
    și-n SĂRĂCIE LUCIE pe ROMÂNII de rând !!! 😦 😦 😦
    Am intrat în SĂPTĂMÂNA MARE
    și-n chiar prima zi , Sfânta Mare LUNI ,

    tu postezi ură și răzbunare ,
    în loc de sincere rugăciuni !!! 😦 😦 😦
    Alioșa .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu