Madame Sans-Gêne

În plin scandal al panaramelor, mi-am adus aminte de Gabi când funcționa ca cititor de prompter la TvR. Ieșea alternativ cu Meleșcanca și încă una. Prin ziare, răutăcioșii misogini le spuneau cele trei urâte de la TvR. Avea aceeasi voce vexată ca și acum. A trecut apoi la o scară mai mare, vărsându-și vexările la Tv Felix.

Mi-o aduc aminte încolțindu-l pe Iohannis în campania pentru primul mandat, condamnându-l că nu are copii. Scena stânjenitoare a satisfăcut probabil spectatorii fideli ai Antenei, pe aceia cu svastica. Am convingerea că a deranjat chiar și o parte a altor spectatori A3.

Nu știu ce anume-i generează vexarea permanentă din voce. Probabil niște refulări din copilărie. Acum, după modelul Vasilicăi, a adoptat poziția mamei tuturor. Asta a determinat scandalul privind primul copil. Bietul Pandele ar trebui să-și dea seama că este doar o sculă. Ar fi trebuit să se prindă atunci când, după o conviețuire cu Gabi, vexarea din voce n-a dispărut.

Să revin la subiect. Statisticile sărăciei au la loc de cinste doar urbe și județe tradițional pesediste – TR, VS, … Cu alte cuvinte, și-au făcut-o cu ștampila lor. Dintr-o pornire masochistă, probabil vor vota la fel.

Bucureștiul, cu cele șase orașe mari incluse, a avut în ultimii patru ani bugete foarte mari. Nimic important nu poate fi observat pe străzi, nicio diferență în viața și activitatea diurnă și nocturnă a locuitorilor. Asta în condițiile unui guvern și unei majorități parlamentare psd. Singura constantă, vexarea din vocea Găbiței.

Cum a fost posibil? Prin ștampile și absenteism la vot.

Știu că ne credeți pe toți proști, dar nu uitați că suntem mulți!” – a citat Gabi după un pahar cu domnul Lăpușneanu. Cumva, are dreptate, sunt prea mulți pentru o națiune care se respectă. Au fost recenzați recent.

La sfârșitul lui august au apărut știri privind un alt produs al Ciumei Roșii – Prostănacul. Mi-am exprimat nedumerirea numirii acestuia la NATO după excursiile incognito pe la Moscova. Dar, cu prim-ministru Proasta României, guvern psd, era inerent. Am scris pe undeva că și-ar vinde și soacra. Totuși, leafa de la NATO ar fi trebuit să satisfacă chiar și exigențele Mihaelei. Se pare că n-a fost așa. I s-a retras accesul la informații clasificate, nu de către ORNISS, ci de NATO. Probabil, la sfârșitul anchetei îl vor concedia discret, fără tam-tam, iar adevărul nu-l vom afla niciodată.

Vă gândiți că-mi pare bine? Foarte puțin, fiindcă ne afectează imaginea țării și a fiecăruia dintre noi când vom fi în contact cu oameni din alte părți.

Cum a ajuns Prostănacul acolo? Prin ștampile și absenteism la vot.

P.S. Oare Gabi știe aria cercului sau doar pe aceea a calomniei?

Foto: stirileprotv.ro.

18 comentarii la „Madame Sans-Gêne

    • Pe alte meridiane oamenii proiecteaza, finanteaza si isi construiesc viitorul asa cum am vazut doar in filmele SF.
      Noi doar ne chinuim sa alungam de la putere infractorii care ne fura putinul pe care-l putem agonisi in aceasta tara uitata de Dumnezeu.
      De 30 de ani aceeasi poveste: securisti, comunisti, bisnitari, infractori uniti la urne in fratia hotiei. Printre ei si cativa naivi care cred ca democratia (fara Justitie) are puterea sa mature oligarhia.
      Doar o Justitie puternica poate reduce numarul infractorilor, din pacate Justitia a fost oprita (comedia stupida cu demiterea Codrutei Kovesi, parafata si de presedintele Iohannis !!!).

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu