Poze de familie

Cum o fi să mergi la Soci doar ca să ai o poză cu Putin de arătat nepoților. Sigur, n-a mers pe banii lui, ci pe ai noștri. Acolo s-a regăsit cu Viktor al Ungariei fiindcă majoritatea celor 70 de șefi de state și guverne invitați la festivitatea de deschidere căzuseră de acord să nu meargă. Acum are o poză cu un criminal.

Și dracnea și-a dorit o poză. Nici el nu și-a plătit-o. Dar are o poză cu Trump. Acum așteaptă nora bogată să-i facă nepotul, fiindcă poza nu valorează nimic, deși a fost foarte scumpă. Mai târziu a cântat Hora despărțirii – UE / NATO.

Cine-și mai aduce aminte pe cine decretase sputnik „omul politic al anului” 2019? Ce ne făceam acum cu Vasilica? Îi plăcea Hora despărțirii, dar nu i-a știut aria. A fost votată de mujici care nici ei nu cunoșteau aria aceea.

Îmi mai aduc aminte de vizitele la Moscova ale unui alt candidat la președenție, care ar fi trebuit să intre în pământ de penibil, dar rușinea este un sentiment care-i lipsește. Apoi, un alt candidat care, chiar în ultimii doi ani pleda pentru o politică de apropiere, și el în topul scenelor penibile ale politicii dâmbovițene. Amândoi se comportă ca și cum nici usturoi … Să nu uităm însă că am avut 12 ani un președinte de rasă pură, care ne-a și aplicat cele învățate la Moscova.

Dar nu numai prezidențiabilii au avut asemenea veleități. Ei sunt doar vârful aisbergului. Dacă luăm partidele la puricat, găsim o grămadă de filoruși, poate pentru moment rușinați, poate fățarnici, poate sfruntați în continuare. Fără discuție, cei mai mulți sunt pesediști sau pesediști dizidenți (cioara vopsită), urmați de auriți. Sper că cine trebe are Lista lor completă.

În acest timp, gluma se îngroașă, atrocitățile și victimele se înmulțesc, nebunul își strânge singur lațul, tăindu-și orice cale de ieșire blocându-le tuturor ieșirea. Are lângă el o valiză cu un buton. Își amenință proprii mujici. În visele lui, își depășește idolii Stalin și Hitler.

Doar nebunia lui este ceea ce trebuie să ne sperie, oriunde ne-am afla.

Foto: digi24.ro.

 

 

 

2 comentarii la „Poze de familie

  1. Poze de familie….
    primarul Parisului,
    „Hidalgo” dupa nume, a member of the Spanish or Portuguese nobility………………

    (despre femeile cu nasul mare se spune ca au …..nasul mare!)

    Apreciază

Lasă un comentariu